Proizvodi i Katalog

Najkompletnija i najveća ponuda medicinskih proizvoda na jednom mjestu

Pogledajte Katalog i cjenik profesionalnih medicinskih proizvoda 2017.:

06a-bundle-2017

Ukoliko želite otvoriti cijeli katalog (flip book) pritisnite sliku profesionalnog kataloga iznad a ukoliko želite preuzeti određenu kategoriju profesionalnog kataloga pritisnite niže  jedan od linkova s oznakom PDF

Kompletni Katalog i cjenik profesionalnih medicinskih proizvoda 2017. možete preuzeti u PDF-u:

 

Kolekciju kataloga Rebstock intrumenata možete preuzeti u PDF-u:

Brandovi u našoj ponudi

Dodatne usluge

KVANTUM-TIM d.o.o. je tvrtka ovlaštena za servisiranje i ovjeravanje uređaja za mjerenje krvnog tlaka. Standardi koje ispunjava naš ovlašteni servis su vrlo visoki kako u pogledu specijalizirane opreme, uređaja, opremljenosti prostora te osposobljenosti stručnog osoblja. Kako sve to imamo, o čemu govori i Rješenje Državnog zavoda za mjeriteljstvo u mogućnosti smo pružiti Vam sljedeće usluge:

– servisiranje svih vrsta tlakomjera, uključujući i živine tlakomjere

– ugradnju pričuvnih dijelova za većinu tlakomjera na tržištu

– provođenje ispitivanja točnosti tlakomjera, te podnošenje zahtjeva za ponovnom ovjerom tlakomjera za mjerenje krvnog tlaka i izdavanja ovjernice na zahtjev korisnika, te stavljanje ovjerne markice na tlakomjer

Kako je ovjeravanje tlakomjera s kojima se služite godišnja obveza, u mogućnosti smo za Vas obaviti cjelokupni posao pripreme tlakomjera za ovjeru, servisiranje ako je potrebno, te dobivanje ovjerenog umjernog lista.

Kvantum-tim d.o.o. ima specijalizirani ovlašteni servis za servisiranje medicinskih i drugih proizvoda, bilo u jamstvenom roku te izvan jamstvenog roka. Naša servisna služba organizirana je na način da svi kvarovi na reklamiranim proizvodima, bilo u jamstvenom roku ili izvan njega budu u pravilu otklonjeni u roku 24 sata. Krajnji zakonski rok za popravak reklamiranog proizvoda pod jamstvom iznosi 45 dana.
Cijene istaknute u cjeniku podrazumijevaju cijenu franco kupac pod uvjetom da narudžba iznosi minimalno 750 kn. U slučaju manje narudžbe od 750 kn zaračunati ćemo stvarnu cijenu dostave. Kvantum-tim isporuke izvan Zagreba vrši express dostavnom službom u roku od 24 sata, a isporuke u Zagrebu vrši u roku 24 sata svojom dostavom.

Kvantum Tim, partner liječnicima!

© 2021 Kvantum-tim

Back to top